Підгаєцька районна рада
Підгаєцький район, Тернопільська область

Хтось будує собі хату , інший дітям сад плекає ! Третій розумом й талантом світ до Бога навертає ! Оксана МАКСИМИШИН!

Переглядів: 782

                                                   

                                                                            І щодень воскресала духом

Все од Бога, од Бога все !         

Наші долі Бог творить так , що кожним кроком наближає до Себе ! А коли й зачиняє перед  кимось двері щастя, то відчиняє вікно! І для мене Господь відчинив це вікно ширше , ніж для декого двері ,Здоров»ям Всевишній мене не нагородив ,але обдарував всім тим ,що любов»ю підносить до сонця , яке гріє добротою , прихильністю та усмішками людей ,рідних і близьких .І ці люди дають мені крила такі міцні й дужі ,що підносять дух серця й наповняють його натхненням до творчості , до праці з обдарованими учнями . Мене Господь повів таким шляхом, на якому любов до ближнього життєві  бур»яни у квіти перетворює. Оксана МАКСИМИШИН. Автор книги «Серце сльозою бринить»

Книга , автором і упорядником  якої є  журналістка Ярослава Штокало , нещодавно побачила  світ!  Ця книга присвячена пам»яті  журналістки , поетки, письменниці та навчительки Оксани МАКСИМИШИН   із села Голгоча , Підгаєцького району!

Господь подарував їй талант ,однак обділив  здоров»ям – інвалід із десяти років , ця жінка мужньо несла свій хрест  , трудилася в поті  чола – писала багато, писала,  а свої знання ,як керівник гуртка «Словограй»  передавала учням   Голгочанської  ЗОШ  . Сподіваємося , що спогади друзів Оксани,  гуртківців , а також деякі твори письменниці ,опубліковані в цьому збірнику, з інтересом  прочитає  кожен.

Видання здійснене з ініціативи Лесі Максиишин -Слободянюк . 

Друк книги  профінансовано  Підгаєцькою  районною радою .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Хтось будує собі хату , інший дітям сад плекає !Третій розумом й талантом світ до Бога навертає ! Вірші Оксани були такими радісними та життєстверджуючими !

Так , нема посеред нас Оксани, але живуть її вірші,новели,у яких вона переконувала не робити гріхів,за які треба обов"язково розплачуватись. "У кожного із нас -свої хрести,У кожного із нас своя дорога! Хоч різні всі,та спільне в нас одне ! Ми всі прийдем колись до Бога! Оксана Максимишин !

Книги   будуть передані у бібліотечні заклади району 

З повагою та шаною

голова Підгаєцької районної ради                                                                                  Ірина БАРАН

 

 

« повернутися до списку новин